Diensten voor bedrijven

Slimme oplossingen door anders tegen projecten aan te kijken

Diensten voor bedrijven

Interim

Binnen uw organisatie zijn onze specialisten zeer breed en flexibel inzetbaar. Wij hebben veel ervaring in verschillende functies: bedrijfsleider, ontwerper, werkvoorbereider, projectleider en meer. Vraag naar de mogelijkheden.

Projectmanagement

Toezicht houden, contractmanagement, kwaliteitscontrole, audits, omgevingsmanagement en directievoering. Met onze praktische gedachtegang en technische kennis leiden wij uw project in goede banen.

(3D) Ontwerp

Wij realiseren van voorontwerp tot uitvoeringsontwerp, ondersteund door mooie en duidelijke 3D-visualisaties op het gebied van bouw- en woonrijp maken, wegen, riolering en reconstructie.

Vergunningen

Vergunningen aanvragen bij de overheid is vaak een ingewikkelde en tijdrovende zaak. Wij nemen u dit graag uit handen. Dankzij onze ervaring regelen wij dit snel en overzichtelijk voor u.

Contractvoorbereiding

Alle facetten van UAV-GC verzorgen wij voor u uit: D&C, E&C, hybride contract, bouwteam, maar ook UAV bestek. U bent bij ons aan het juiste adres.

Verhardingsberekeningen

Zorgen dat uw wegen, parkeerterreinen en terreinverhardingen voldoende levensduur hebben? Wij berekenen dit voor u met behulp van het Ontwerp Instrumentarium Asfaltconstructie van de CROW.

Verlichtingsberekeningen

Uw project of openbare ruimte voorzien van een afgestemde en optimale verlichting? Wij voorzien u graag in het opstellen van een verlichtingsplan met ondersteunende berekening.

Rioleringsbereking

Het ontwerpen en berekenen van rioleringsstelsels is een van de activiteiten die Stegehuis Infra voor u kan uitvoeren. Het statisch of dynamisch berekenen van de situaties behoort beiden tot de mogelijkheid. Wij zijn u graag van dienst in het dimensioneren van uw rioleringsstelsel.

Waterhuishoudkundig plan

Klimaatadaptatie is een groot onderwerp in de huidige ontwikkelingen in de openbare ruimte. Voor uw projecten verzorgen wij graag het waterhuishoudkundig plan waarbij wij de huidige eisen en uitgangspunten omtrent de neerslag en bergingen verwerken. Door onze praktische kennis en ervaring zijn wij in staat constructieve en doeltreffende voorzieningen te treffen en uw plan tot een succes te maken.

Projecten voor bedrijven

Geïnteresseerd geraakt?

Maak persoonlijk kennis met ons en bespreek uw wensen en eisen maak een afspraak

Als bedrijf kunt u vertrouwen op onze bewezen werkwijze

Naast dat we flexibel, creatief en integer zijn, hieronder 6 unieke voordelen voor u

ResultaatgerichtOnze praktische gedachtegang en brede technische kennis zorgen voor het juiste resultaat.

Uw investering terugverdienenen winst voor u maken!

FlexibelU kunt met ons alle kanten op, zonder een 9 tot 5-mentaliteit!

TotaalontzorgerEen probleem op civiel-technisch gebied? Wij lossen het op!

Korte lijnenU kunt ons altijd rechtstreeks bereiken, wel zo makkelijk

CreatiefNet even anders tegen de zaak aankijken, dat is onze kracht. En dat binnen het beschikbare budget.