Nieuws

Bekijk het laatste nieuws
Stegehuis, meer dan infra alleen!

Stegehuis, meer dan infra alleen!

Als specialist in de civiele techniek hebben wij in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. De kennis en diverse achtergronden van ons team zorgen ervoor dat wij projecten integraal kunnen oppakken. Mede door steeds belangrijker wordende thema’s als duurzaamheid en circulariteit, is onze focus is een stuk verbreed tot buiten de civiele techniek.

Stegehuis Infra wordt....

Stegehuis Infra wordt....

In de afgelopen jaren hebben wij niet stilgezeten en is onze focus steeds breder geworden. Van een specialist op het gebied van civiele techniek naar een echte allrounder met een berg specialistische kennis.

Julie Leusink is onze nieuwe collega

Julie Leusink is onze nieuwe collega

Bjarn Thijert komt ons team versterken!

Bjarn Thijert komt ons team versterken!

Afgelopen maandag 21 juni is Bjarn Thijert in dienst getreden bij Stegehuis als 3D ontwerper / projectcoördinator. Na zijn afstuderen kan hij direct aan de slag. Het is mooi om jonge professionals te zien groeien en daar aan bij te mogen dragen.

Stegehuis certificeert Kennispark Twente

Stegehuis certificeert Kennispark Twente

Met een 100% score op ons proces en uitvoeringsplan hebben wij de definitieve gunning van de gemeente Enschede om de BREEAM-NL Gebied certificering van Kennispark Twente realiseren! Een ambitieus project dat invulling geeft aan de duurzaamheidsambities van de gemeente Enschede.

Even voorstellen…….Susan Groenia

Even voorstellen…….Susan Groenia

In mei is Susan Groenia gestart met haar afstudeeronderzoek bij Stegehuis Infra voor een periode van een half jaar. Susan studeert Civil Engineering & Management aan de Universiteit Twente. Lees meer over haar afstudeeronderzoek!

Afstudeeropdracht - Kennispark

Afstudeeropdracht - Kennispark

In februari zijn Bjarn en Bjorn bij ons begonnen met hun afstudeeropdracht voor de opleiding civiele techniek. Zij onderzoeken beiden Kennispark Twente met allebei hun eigen focus.

Remco Moelard is onze nieuwe afstudeerder!

Remco Moelard is onze nieuwe afstudeerder!

De komende 20 weken zal Remco Moelard bij ons zijn afstudeerstage lopen. Remco studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hij is 27 jaar en woont in Almelo. Mooi om te zien dat Stegehuis een nieuw commercieel talent te zien ontwikkelen en daaraan bij te mogen dragen! Wij begeleiden Remco bij het halen van zijn diploma en beoordelen het resultaat naar de nieuwe richtlijnen van Hogeschool Windesheim. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Remco dit tot een goed einde gaat brengen!

Ook Guy Veling heten wij welkom en gaat stagelopen

Ook Guy Veling heten wij welkom en gaat stagelopen

Even voorstellen....Guy Veling is afgelopen maandag 1 februari ook bij ons gestart voor een stageperiode van 10 weken. Guy is 17 jaar en komt uit Goor. Hij is 2e jaars student van de opleiding Middenkader Functionaris Infra aan het ROC van Twente. Guy gaat meewerken aan onze projecten met name bij onze 3D ontwerp afdeling. Welkom Guy en heel veel succes!

Stegehuis Infra ontwerpt met BIM

Stegehuis Infra ontwerpt met BIM

Werken met BIM is in de bouw inmiddels een algemeen begrip en wordt op grote schaal toegepast. In de GWW-bouw is BIM echter nog lang niet de standaard.

Even voorstellen, onze nieuwe stagiaire Julie Leusink

Even voorstellen, onze nieuwe stagiaire Julie Leusink

Julie Leusink is afgelopen maandag 14 december gestart met haar afstudeerstage bij Stegehuis Infra voor een periode van een half jaar. Zij is 4e jaars student aan het ROC van Twente in Hengelo. Julie volgt de opleiding Civiele Techniek (Infra). Wij begeleiden Julie bij het halen van haar diploma en beoordelen het resultaat volgens de richtlijnen van het ROC. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Julie dit tot een goed einde gaat brengen!

Stikstofberekeningen

Stikstofberekeningen

Stegehuis Infra heeft afgelopen maanden diverse stikstof berekeningen uitgevoerd voor projectontwikkelaars, aannemers en vliegveld Twente/Technology Base. Bijna alle uitgevoerde AERIUS calculaties hebben een gunstige uitslag gehad voor het voortzetten van de verschillende projecten. Bij een ongunstige uitslag heeft Stegehuis Infra meegedacht aan emissie reducerende maatregelen of een minder traditionele aanpak van de werkzaamheden in kwestie.

Verlichtingsplan Reigerhof

Verlichtingsplan Reigerhof

Bij het ontwerpen van de openbare ruimte staat veiligheid staat centraal en is middels wet en regelgeving goed gewaarborgd. Een ontwerp kan op papier en bij daglicht goed werken en er mooi uitzien, maar dit beeld kan ’s nachts compleet veranderen. Donkere stegen en lege pleinen en parkeerplaatsen kunnen een onveilig gevoel geven. Goede verlichting is daarom erg belangrijk. Onze verlichtingsplannen zijn een uitkomst om ook ’s nachts de sociale veiligheid te verhogen.

SDG Sustainable Development Goals

SDG Sustainable Development Goals

Op 25 september heeft Jeroen Stegehuis samen met de wethouder van de Gemeente Oldenzaal symbolisch de vlag gehesen voor commitment aan de SDG Goals. "Bevorder duurzame economische groei en waardig werk voor iedereen" is één van de goals waar Stegehuis voor staat. Waardig werk betekent voor ons dat je als persoon op waarde wordt geschat en in je kracht wordt gezet. Met het keurmerk Werkpakt hebben wij hier concreet invulling aangegeven. Met dit keurmerk kunnen wij ons onderscheiden als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer. Wij vinden het mooi om te zien dat een re-integratieproces niet alleen voor de werknemer voordeel heeft maar ook ons als werkgever veel oplevert.

Sustainable Development Goals

Sustainable Development Goals

Wij zijn trots dat de gemeente Oldenzaal ons als een mooie partner ziet voor het inbedden van de Global Goals in de maatschappij. Wij hebben goede ervaringen met het werken volgens deze goals, en eigenlijk is het ook gewoon nuchter nadenken. Doen wat goed is voor ons allemaal. Respect voor mens en natuur! Wil je weten hoe wij het hebben aangepakt? We vertellen je er graag over!

Ontwerpsessie BREEAM Gebiedscertificering levert waardevolle input op!

Ontwerpsessie BREEAM Gebiedscertificering levert waardevolle input op!

Wij zijn na de zomer vol nieuwe energie van start gegaan met de ontwikkeling van bedrijventerrein Stepelerveld. Tijdens een interactieve ontwerpsessie hebben wij de belangrijkste stakeholders uit het gebied gevraagd om input te geven op het schetsontwerp van de inrichting. Als duurzame gebiedsontwikkelaar geven wij ruim aandacht aan thema’s als biodiversiteit, slim gebruik van materialen en een veilige en gezonde omgeving. Naast het certificeringsproces, dat wij begeleiden, vormen wij namens de gemeente Haaksbergen met Strukton Civiel Noord & Oost, het bouwteam. In het participatieproces nemen wij samen met de stakeholders een besluit over de definitieve invulling van Stepelerveld.

Teamversterking! Mathijs Nijhof is onze nieuwe 3D ontwerper

Teamversterking! Mathijs Nijhof is onze nieuwe 3D ontwerper

Op 7 september 2020 is Mathijs Nijhof toegevoegd aan ons team. Met deze nieuwe aanwinst wordt ons team van 3D ontwerpers uitgebreid en kunnen wij u nog beter van dienst zijn!

Nieuwe stagiaire Steff de Lange

Nieuwe stagiaire Steff de Lange

Steff de Lange is derdejaars student en volgt de opleiding Civiele Techniek aan het Saxion in Enschede. Hij gaat zijn minor BIM Engineering bij ons doen en zal een onderzoek uitvoeren met als doel het BIM-proces binnen ons bedrijf en in onze projecten te optimaliseren. Welkom Steff en veel succes!

Daan Vaalt stagiaire bij onze afdeling Duurzame Gebiedsontwikkeling

Daan Vaalt stagiaire bij onze afdeling Duurzame Gebiedsontwikkeling

Daan Vaalt is derdejaars student op het Saxion in Deventer en volgt de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie. Hij zal gaan meewerken op de afdeling Duurzame Gebiedsontwikkeling en zal meewerken aan de BREEAM-NL Gebied certificering van Stepelerveld voor de Gemeente Haaksbergen. Daarnaast zal hij werkzaamheden verrichten voor Kennispark Enschede. Wij wensen Daan de komende 20 weken veel plezier en succes toe.

Jelle is onze nieuwe stagiair!

Jelle is onze nieuwe stagiair!

Afgelopen maandag is onze nieuwe stagiaire, Jelle Kemperman, gestart. Jelle is derdejaars student aan het ROC van Twente waar hij de opleiding MBO Middenkader Infra niveau 4 volgt. De komende 10 weken zal Jelle de nodige praktijkkennis bij Stegehuis Infra opdoen. Wij wensen Jelle veel succes toe!

Werkpakt loont!

Werkpakt loont!

Een belangrijke pijler binnen het Werkpakt Keurmerk is sociaal ondernemerschap. Stegehuis Infra vindt het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Om dit certificaat te behalen, is er aan de voorwaarden voldaan die de Gemeente Oldenzaal heeft gesteld op het gebied van MVO. En dat is meer dan alleen leerwerkplekken! Klik op het WerkPakt logo en lees verder wat Stegehuis Infra doet aan Sociaal Werkgeverschap.

N302 Aansluiting Waterfront

N302 Aansluiting Waterfront

Na een intensief ontwerptraject en een optimale samenwerking tussen Gemeente, Aannemer en ons is het project gereed. Een mooi eindresultaat is behaald.

Kennispark zet definitief in op BREEAM-certificering

Kennispark zet definitief in op BREEAM-certificering

De duurzaamheidsafdeling van Stegehuis infra heeft van Kennispark Enschede de definitieve opdracht ontvangen voor het uitvoeren van een uitgebreide haalbaarheidsstudie naar de BREEAM-certificering Excellent (4 sterren) van het Business & Science park binnen Kennispark. Middels de haalbaarheidsstudie maakt Stegehuis Infra inzichtelijk of de excellent certificering daadwerkelijk realistisch is. In de analyse wordt onderzoek gedaan naar de huidige staat van het gebied (inclusief bebouwing) op vlak van duurzaamheid. Vervolgens wordt uitgebreid geanalyseerd worden welke ingrepen in het gebied nodig zijn voor de certificering en welke kosten hieraan zijn verbonden.

Innovatie en ontwikkeling

Innovatie en ontwikkeling

Voor Strukton Civiel Noord & Oost hebben wij onderzocht hoe innovaties en duurzame oplossingen in het 3D wegontwerp passen. Deze innovaties dragen bij aan een optimale verkeersdoorstroming en een zo duurzaam mogelijke realisatie van de Innovatieroute tussen Enschede en Deurningen. Hiermee hebben wij een mooie bijdrage geleverd aan de innovatieve ambities van de Provincie Overijssel. 

Stagelopen bij Stegehuis Infra

Stagelopen bij Stegehuis Infra

Bjarn Thijert zal komend halfjaar werken aan zijn stageopdrachten voor de opleiding Civiele Techniek die hij volgt op het Saxion in Enschede.

Sales- & Officemanager

Sales- & Officemanager

Marieke Postma versterkt ons team als Sales- & Officemanager en daar kan ook u iets van gaan merken! Marieke ondersteunt ons in interne processen en hoe wij onze diensten en kwaliteiten uitdragen naar onze klanten. Dit zorgt ervoor dat wij ons steeds beter kunnen richten op waar wij goed in zijn. Namelijk, civiele techniek en duurzame gebiedsontwikkeling.

Realisatie N302 in volle gang

Realisatie N302 in volle gang

In Harderwijk wordt hard gewerkt en is het resultaat van het ontwerptraject al goed te zien. De nieuwe wegenstructuur en het nieuwe overloop parkeerterrein nemen hun nieuwe vormen aan. Mooi om onderdeel van dit project uit te maken.

Duurzame gebiedsontwikkeling in Odijk: creatief ontwerpen op de vierkante meter

Duurzame gebiedsontwikkeling in Odijk: creatief ontwerpen op de vierkante meter

In Odijk (gemeente Bunnik) wordt ‘Buurtschap het Burgje’ gerealiseerd: een woonwijk van 143 duurzame nieuwbouwwoningen gelegen op een voormalige fruitbomengaard met daaromheen gronden met een zeer hoge archeologische waarde. Projectontwikkelaar Explorius vroeg ons mee te denken in het (technisch) ontwerptraject. De uitdaging: hoe zorg je ervoor dat er ondanks de beperkte ruimte toch een uitvoerbaar technisch ontwerp ligt waarmee de beoogde GPR-score van 9,01 behouden blijft?

Stikstof - Aeriusberekeningen

Stikstof - Aeriusberekeningen

Stegehuis Infra heeft meerdere projecten in gang geholpen door de stikstofberekeningen.

Stegehuis Infra ontvangt Werkpakt Keurmerk

Stegehuis Infra ontvangt Werkpakt Keurmerk

Stegehuis Infra ontvangt op 6 januari 2020 uit handen van wethouder Rob Christenhusz het Werkpakt Keurmerk van de gemeente Oldenzaal. Dit keurmerk wordt uitgereikt aan werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap en bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden.

Administratie en projectondersteuning

Administratie en projectondersteuning

Personeelsuitbreiding Door de groei van ons bedrijf hebben wij ons gericht op het ontwikkelen van de interne processen. Onze nieuwe collega Anita Oude Nijhuis draagt hieraan bij door de administratie en projectondersteuning te verzorgen. Hierdoor kunnen wij ons nog beter richten op de projecten en onze klanten. Weer een mooie stap in de professionalisering van onze bedrijfsvoering en een goede aanvulling op ons team. Anita van harte welkom!

Bram is onze nieuwe stagiair!

Bram is onze nieuwe stagiair!

De komende 15 weken zal Bram Bouwmeester bij ons zijn afstudeerstage lopen. Bram volgt de opleiding Civiele Techniek op het ROC van Twente. Mooi om nieuw technisch talent te zien ontwikkelen en daaraan bij te mogen dragen! Wij begeleiden Bram bij het halen van zijn diploma en beoordelen het resultaat naar de nieuwe richtlijnen van het ROC. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Bram dit tot een goed einde gaat brengen!

Bouwstop door de stikstof uitspraak?  Stegehuis Infra helpt u weer op weg!

Bouwstop door de stikstof uitspraak? Stegehuis Infra helpt u weer op weg!

Dat de uitspraak van de Raad van State omtrent het PAS grote gevolgen heeft voor de bouw- en infraprojecten is inmiddels wel duidelijk. Projecten liggen stil of moeten opnieuw onder de loep genomen worden. In sommige gevallen kan een bouwproject toch doorgaan, maar voor bestaande en nieuwe projecten moét vastgesteld worden of er een negatief effect is op natura 2000-gebieden. Dat kunnen wij bij Stegehuis Infra voor u regelen!

Stegehuis zoekt het hogerop!

Stegehuis zoekt het hogerop!

In de afgelopen periode hebben wij een significante groei doorgemaakt. Om het groeiende aantal collega’s en de ambities te faciliteren, was een groter kantoor nodig. Daarom zijn wij verhuist!

Centrumgebied Borne: slimme afwatering in een creatief 3D-ontwerp

Centrumgebied Borne: slimme afwatering in een creatief 3D-ontwerp

Het winkelgebied van Borne krijgt een flinke kwaliteitsimpuls. De herinrichting is al volop aan de gang en moet ervoor zorgen dat de openbare ruimte meer rust en ruimte uitstraalt. Aan de inrichting ligt ons 3D-ontwerp aan de basis voor de uitvoering.

Nieuws & Ontwikkelingen

Nieuws & Ontwikkelingen

Na een rustige zomerperiode zijn wij bijna weer op volle sterkte. Bestaande projecten zijn weer opgepakt en nieuwe projecten beginnen vorm te krijgen. Hier is een overzicht van bestaande projecten, nieuwe projecten en ander nieuws.

Update: Innovatieroute N737 in uitvoering

Update: Innovatieroute N737 in uitvoering

Strukton Civiel Noord en Oost is de afgelopen weken druk bezig geweest met het asfalteren van belangrijke verkeersader N737, oftewel de Innovatieroute. Een update!

Jeffrey: onze nieuwe 3D-ontwerper!

Jeffrey: onze nieuwe 3D-ontwerper!

Jeffrey Hulsbeek is ons team als 3D-ontwerper/projectcoördinator komen versterken! Hij gaat werken aan uitdagende oplossingen voor onze klanten.

Teamversterking! Stedenbouwkundig ontwerper Thijs

Teamversterking! Stedenbouwkundig ontwerper Thijs

Met een stedenbouwkundig ontwerper in ons team verbreden wij onze kennis rondom integrale gebiedsontwikkeling nog meer. Wij zijn blij dat we Thijs van den Dool aan ons team kunnen toevoegen.

Ontwerpen aan de slimste weg van Nederland

Ontwerpen aan de slimste weg van Nederland

De provincie Overijssel grijpt het groot onderhoud aan de N737 - de Vliegveldstraat tussen Deurningen en Enschede – aan om het onderhoud op innovatieve wijze aan te pakken. Een mooi voorbeeldproject voor nieuwe ontwikkelingen!

Afstudeerders Jelle en Olle onderzoeken duurzame dorpskern Dalfsen

Afstudeerders Jelle en Olle onderzoeken duurzame dorpskern Dalfsen

Jelle Kievietsbos en Olle ten Voorde doen onderzoek naar creatieve oplossingen voor een groene, duurzame dorpskern voor de gemeente Dalfsen. Lees meer over hun onderzoek!

Uitbreiding van ons team!

Uitbreiding van ons team!

Stegehuis Infra breidt uit! Liesbeth zorgt voor een vrouwelijke touch en gaat werkzaamheden uitvoeren als 3D-ontwerper en werkvoorbereider.

OFOR Zwolle

OFOR Zwolle

Het Stationsplein in Zwolle wordt flink onder handen genomen: de rotonde verdwijnt en de uitstraling moet groen en ruimtelijk worden. Wij zijn gevraagd voor het 3D-ontwerp van zowel de openbare ruimte en de complete ondergrondse infra.

Deelname aan Greenbase met focus op openbare ruimte

Deelname aan Greenbase met focus op openbare ruimte

Stegehuis Infra heeft zich gespecialiseerd in het inrichten van een duurzame openbare ruimte en sluit zich tevens aan bij een nieuw concept in de Twentse markt: Greenbase.

Kom naar de Infra Relatiedagen en ontdek welke nieuwe ideeën we hebben!

Kom naar de Infra Relatiedagen en ontdek welke nieuwe ideeën we hebben!

Stegehuis Infra laat op de Infra Relatiedagen op 5, 6 en 7 februari in de evenementenhal in Hardenberg graag zien wat het in huis heeft.

Het Stegehuis Infra-team van 2019

Het Stegehuis Infra-team van 2019

Ons team is de afgelopen maanden versterkt met een paar geweldige nieuwe collega’s!

Stegehuis Infra op de open dagen van ROC!

Stegehuis Infra op de open dagen van ROC!

Stegehuis Infra is op vrijdag 25 januari en zaterdag 26 januari te vinden op de open dagen van ROC van Twente, locatie Gieterij in Hengelo. Een mooie manier om al vroeg in contact te komen met civieltechnisch talent! Wij zijn altijd op zoek naar jonge mensen die het vak willen leren en die misschien na hun stage een plek bij ons in het team kunnen veroveren.

Stegehuis Infra en Nepocon bundelen expertise bij integrale werken

Stegehuis Infra en Nepocon bundelen expertise bij integrale werken

Stegehuis Infra en Nepocon - twee bekende namen in de civieltechnische branche hebben besloten de samenwerking bij integrale civieltechnische projecten te intensiveren.

3D grondbalans met visuele ondersteuning

3D grondbalans met visuele ondersteuning

Wij verzorgen het uitwerken van 3D grondbalansen waarbij op basis van bestaande ondergrond, grondlagenopbouw en nieuwe situatie de grondstromen nauwkeurig in kaart wordt gebracht.

3D Infra animatie model

3D Infra animatie model

Het modelleren in 3D behoort tot de basisactiviteiten van Stegehuis Infra. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten en de mogelijkheden in de markt weer te geven hebben wij een 3D animatie film gemaakt.

Stageplek ingevuld!

Stageplek ingevuld!

Jurriën Mooiweer is gestart met zijn laatste schooljaar op het ROC van Twente. De komende 10 weken zal hij als stagiair bij Stegehuis Infra de nodige praktijkkennis opdoen. Wij wensen Jurriën veel succes bij de afronding van zijn studie!

Wij zijn op zoek naar een Ontwerper/Projectcoördinator

Wij zijn op zoek naar een Ontwerper/Projectcoördinator

Wil je werken in een dynamische omgeving en meehelpen aan de groei van onze organisatie? Reageer dan op onze vacature!

Luuk Weenink komt ons team versterken

Luuk Weenink komt ons team versterken

Luuk komt ons team versterken! Als (3D)ontwerper / projectcoördinator is hij een welkome aanwinst om invulling te geven aan onze doelstellingen!

Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm "Ondernemen doen we zo" Stegehuis Infra op RTL7

De bedrijfsactiviteiten van Stegehuis Infra toegelicht in een bedrijfspromotie voor het programma Ondernemen doen we zo op RTL 7. Bekijk de aflevering hier!

Stegehuis Infra in RTL7- programma

Stegehuis Infra in RTL7- programma "Ondernemen Doen We Zo On Tour"

Stegehuis Infra is benaderd om deel te nemen aan het programma "Ondernemen Doen We Zo On Tour". Zondag 7 mei zijn wij om 12.00 uur te zien op RTL7.

Stegehuis infra op RTL7

Stegehuis infra op RTL7

Stegehuis Infra neemt deel aan het RTL7 programma "Ondernemen doen we zo". Deze week hebben de opnames plaatsgevonden in Odijk en Oldenzaal!

3D Visualisaties

3D Visualisaties

Stegehuis Infra zet 3D ontwerpen om naar mooie visualisaties.

Verhardingsberekeningen

Verhardingsberekeningen

Verhardingsberekeningen voor een gefundeerd advies voor uw wegen, parkeerterrein en terreinverhardingen.

Rondleiding Mileupark Hengelo

Rondleiding Mileupark Hengelo

Gezamenlijk met Twente Milieu heeft Stegehuis Infra studenten van Saxion rondgeleid ter voorbereiding van de uitwerking van een Civieltechnisch project. De projecten worden beoordeeld op kwaliteit en prijs. Wij zijn benieuwd naar de uitwerkingen!

Afstuderen bij Stegehuis Infra

Afstuderen bij Stegehuis Infra

Dit jaar hebben we voor het eerst een afstudeerder. Ahmet Bircan heeft een prachtig project die hij onder onze begeleiding gaat uitwerken! Een dynamische verkeersroute inclusief een aquaduct in Lemmer. Een mooie verkeerskundige uitdaging die volledig in 3D wordt uitgewerkt.

Stegehuis Infra bouwt aan de toekomst

Stegehuis Infra bouwt aan de toekomst

Op de Infrarelatiedagen in Hardenberg heeft u bij Stegehuis Infra Virtual Reality kunnen ervaren. Belanghebbenden hebben op een dynamische wijze het 3D ontwerp kunnen ervaren.

Even voorstellen! Onze nieuwe stagiar Jeffrey

Even voorstellen! Onze nieuwe stagiar Jeffrey

Ook dit jaar hebben we weer een stagiar van Saxion. Jeffrey Hulsbeek volgt de studie Civiele techniek in Enschede en komt bij ons de nodige praktijkervaring opdoen. Wij wensen Jeffrey veel succes!

Stegehuis Infra op de open dag van ROC van Twente

Stegehuis Infra op de open dag van ROC van Twente

Wij hebben de aankomende civieltechneuten mogen informeren over ons prachtige vak. Een mooie bijdrage voor een nieuwe instroom van studenten.

Stegehuis Infra uw BIM-partner

Stegehuis Infra uw BIM-partner

Stegehuis Infra bereikt de volgende stap in de 3e dimensie. Wij hebben nu ook onze eerste opdracht met BIM-modelleren succesvol afgerond.

3D-machinebesturing

3D-machinebesturing

Binnen Stegehuis Infra hebben wij de mogelijkheid tot het voorbereiden van 3D-machinebesturing.

Daan is onze nieuwe collega!

Daan is onze nieuwe collega!

Op 1 September is Daan Oude Hesselink toegevoegd aan ons team. Daan zal ons ondersteunen in de functie tekenaar-projectmedewerker. Met deze nieuwe aanwinst kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Projectbegeleiding aanleg Whisstone N18 afgerond

Projectbegeleiding aanleg Whisstone N18 afgerond

Langs de N18 bij Varsseveld liggen sinds vorige week Whisstones. Dit zijn diffractoren die verkeerslawaai van voertuigen afbuigt naar boven, met een flinke reductie van het aantal decibels tot gevolg. Dit mooie project hebben wij met veel plezier begeleid.

Maarten is onze nieuwe stagiair!

Maarten is onze nieuwe stagiair!

Van februari tot en met juli 2016 houdt Maarten ons gezelschap. Hij zit in het derde jaar van de opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool Saxion en hoopt tijdens zijn stage veel te leren. En dat komt goed uit, want wij denken hem veel te kunnen leren!

De stand staat

De stand staat

Er is afgelopen weekend hard aan gewerkt, en het resultaat mag er zijn. Onze stand, passend bij onze nieuwe huisstijl, is te bewonderen in Hardenberg. Wij verwelkomen u graag in Hal 1, stand 148.

Nieuw logo voor een altijd vernieuwend bedrijf

Nieuw logo voor een altijd vernieuwend bedrijf

Stegehuis Infra heeft haar huisstijl geüpdatet. Niet alleen het oude logo, maar ook de site moest eraan geloven. Wij zijn erg blij met het resultaat!

Present op de Infrabeurs!

Present op de Infrabeurs!

Stegehuis Infra staat dit jaar op de Infra Relatiedagen Hardenberg op 2, 3 en 4 februari. Wij verwelkomen u graag in Hal 1, stand 148.

Werken bij Stegehuis Infra?