Remco Moelard is onze nieuwe afstudeerder!

Remco Moelard is onze nieuwe afstudeerder!
De komende 20 weken zal Remco Moelard bij ons zijn afstudeerstage lopen. Remco studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hij is 27 jaar en woont in Almelo. Mooi om te zien een nieuw commercieel talent te zien ontwikkelen en daaraan bij te mogen dragen! Wij begeleiden Remco bij het halen van zijn diploma en beoordelen het resultaat naar de nieuwe richtlijnen van Hogeschool Windesheim. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Remco dit tot een goed einde gaat brengen!
Remco zal zich begzig houden  hoe Stegehuis Infra commercieel kan groeien in onze specialismen 3D & BIM, Duurzame Gebiedsontwikkeling en Omgevingsparticipatie. Na een interne analyse binnen Stegehuis Infra,  gaat Remco "kansen" in de markt onderzoeken.
Remco zal ons uiteindelijk van een advies voorzien hoe wij meer klanten in ons gebied kunnen werven voor Duurzame Gebiedsontwikkeling. Daarnaast gaat Remco meewerken aan onze Marketing strategie, herpositionering van de naam en identiteit van Stegehuis  Infra en alle facetten die daarmee samenhangen.
Wij heten Remco van harte welkom en wensen hem veel succes!