Wij zijn op zoek naar een Ontwerper/Projectcoƶrdinator

Wij zijn op zoek naar een Ontwerper/Projectcoƶrdinator

Stegehuis Infra is op zoek naar een 
Ontwerper/projectcoördinator (fulltime)
 
De civieltechnische wereld is een dynamische wereld waarin wij ons graag begeven. Elke dag is anders bij ons. De ene dag werken we met het hele team aan het opstellen van een onderscheidend aanbestedingsplan, terwijl we de andere dag technische ontwerpen uitwerken in 3D. In dit dynamische team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige projectcoördinator met ontwerpskills.
 
Wat ga je doen?
De kern van je functie bestaat uit het ontwerpen, voorbereiden en begeleiden van civieltechnische werken. Je bent verantwoordelijk voor zowel de technische inhoud als de procesmatige kant van een project. Je taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer de volgende:

 • Maken van (3D) ontwerpen.

 • Opstellen van kostenramingen.

 • Afstemming met opdrachtgever en derden.

 • Aanvragen van vergunningen.

 • Coördineren van diverse onderzoeken en deze implementeren in het project.

 • Opstellen van inschrijvingsleidraden/bestekschrijven en het ondersteunen bij BPKV-plannen.

Bij Stegehuis Infra ben jij verantwoordelijk voor het project en daar waar nodig krijg je hulp van onze projectleider, tekenaar of medeontwerpers. Daarnaast vinden wij het minstens zo belangrijk, dat je ook tijd besteedt aan je eigen ontwikkeling én de ontwikkeling van onze organisatie. Dit doe je door kennis te delen en met elkaar proactief na te denken over de toekomst.
 
Wat verwachten wij van jou?
Jij bent iemand die van afwisseling houdt, pragmatisch is en klantgericht denkt. Je werkt zelfstandig en op proactieve wijze aan projecten, maar je weet ook goed in teamverband te werken. Door je positieve houding ben je een fijne collega die denkt in kansen en oplossingen. Daarnaast vragen wij de volgende kennis en vaardigheden:

 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.

 • Je hebt een afgeronde hbo- of mbo-opleiding richting Civiele Techniek.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met ontwerpwerkzaamheden (Autocad). Kennis van 3D-ontwerp is een pre.

 • Je hebt kennis van traditionele en geïntegreerde contractvormen (UAV-gc).

 • Je bent vaardig in het uitvoeren van berekeningen en het opstellen van (BKPV)plannen.

 
Waar kom je werken?
Als civieltechnisch ontwerp- en adviesbureau werkt Stegehuis Infra voor aannemers, vastgoed- en gebiedsontwikkelaars, bedrijven en overheidsinstanties. Daarom zijn de projecten waaraan wij werken ook zeer divers. We vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan en out-of-the-box te denken. Het maken 3D-ontwerpen en visualisaties zijn daar onderdeel van.
Ben je op zoek naar een dynamische en afwisselende baan, dan zit je bij Stegehuis Infra goed. Wij zijn een jong en flexibel bedrijf, waarin zelfstandigheid, korte lijnen en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Binnen de veelzijdige projecten die wij uitvoeren, zijn we goed in staat om onze klanten te ontzorgen. Door een onderscheidende werkwijze, meedenkend vermogen en een no-nonsens instelling, zorgen wij voor de beste oplossingen voor onze klanten.  Wij zijn vooruitstrevend, bieden voldoende mogelijkheid tot (persoonlijke)ontwikkeling en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Interesse?
Denk jij dat deze functie goed bij je past en wil je meer weten? Bel dan met Jeroen Stegehuis 06-83903706. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Mail je cv en motivatie naar jeroen@stegehuisinfra.nl.