Stegehuis Infra en Nepocon bundelen expertise bij integrale werken

Stegehuis Infra en Nepocon bundelen expertise bij integrale werken
Stegehuis Infra en Nepocon bundelen expertise bij integrale werken
 
Wat doe je als de samenwerking tussen twee bedrijven op cruciale punten meer rendement en resultaat oplevert? Stegehuis Infra en Nepocon - twee bekende namen in de civieltechnische branche - besloten de samenwerking bij integrale civieltechnische projecten te intensiveren. Mét behoud van eigen specifieke expertise en identiteit, en een bundeling van krachten wanneer het een project is waarbij beide disciplines gevraagd wordt. Onze uitdaging: waar kunnen zowel de overeenkomsten als de verschillen nog meer rendement voor civieltechnische aannemers opleveren?
 
Bundeling van krachten bij integrale projecten
Onze bureaus kruisen elkaar op meerdere punten in een civieltechnisch project, waarbij Stegehuis Infra kennis heeft van de infrastructurele werken en Nepocon van civieltechnische constructies en waterbouwkundige projecten. De bundeling van onze expertises ligt vooral op de punten waar wij elkaar in het project kruisen: kunstwerken die overgaan in infra. Daar kunnen we elkaar versterken in het zoeken van passende oplossingen voor de meer integrale vraagstukken. Het modelleren van ontwerpen in 3D zien we daarbij als absolute meerwaarde voor het beheersen van civieltechnische projecten. Door het implementeren van BIM in projecten reduceren we de kans op fouten enorm en daardoor ook de faalkosten.
 
Integrale aanpak levert resultaat op
We hebben elk eigen specifieke kennis in huis: Stegehuis Infra van de infrastructurele werken, Nepocon van civieltechnische constructies en waterbouwkundige projecten. Wel hebben ze eenzelfde denk- en werkwijze, namelijk:
-          korte lijnen;
-          pragmatische oplossingen vinden en;
-          flexibel werken.
Door op projectmatige wijze de juiste expertise op het juiste moment te bundelen, ontstaan er technisch haalbare en innovatieve oplossingen waarbij kunstwerken naadloos aansluiten op de omgeving en voldoet aan de eisen en wensen van de opdrachtgever(klant). Deze werkwijze levert reductie van de faalkosten op, een aanzienlijke kwaliteitswinst en leent zich uitermate goed voor integrale projecten. Daarbij maakt het niet uit in welke fase van het project u zich als aannemer bevindt. U kunt ons inzetten voor zowel de tenderfase om oplossingen te bedenken die écht het verschil maken tot aan de realisatiefase voor vraagstukken die ter plekke opgelost moeten worden.
 
Lees meer over onze diensten voor aannemers
 
Kennismaken?
Wilt u meer weten over onze bundeling van expertise bij integrale civieltechnische projecten? En welke voordelen dat u biedt? Maak dan een afspraak of download onze brochure.