Stegehuis Infra op de open dagen van ROC!

Stegehuis Infra op de open dagen van ROC!
Stegehuis Infra is op vrijdag 25 januari en zaterdag 26 januari te vinden op de open dagen van ROC van Twente, locatie Gieterij in Hengelo. Een mooie manier om al vroeg in contact te komen met civieltechnisch talent! Wij zijn altijd op zoek naar jonge mensen die het vak willen leren en die misschien na hun stage een plek bij ons in het team kunnen veroveren.

Aan de slag met 3D-ontwerp en circulair bouwen!
Tijdens de open dagen kun je bij ons terecht met vragen over het vak en kun je je ter plekke inschrijven voor een stageplek. Je krijgt dan de kans om kennis te maken met nieuwe technieken, zoals BIM, 3D-ontwerp en visualisaties. Ook duurzaamheidsthema’s, zoals BREEAM en circulair bouwen, zijn thema’s waar je mee te maken krijgt. Wij zijn niet zomaar een civieltechnisch bureau. Wij zijn een jong en dynamisch team dat creatieve oplossingen bedenkt voor onze klanten. Of dat nou aannemers of overheden zijn.
 
Zoek ons op!
Ben jij ook op zoek naar een interessante stage? Of ben je bijna klaar met je opleiding? Kom naar onze stand op de open dagen van ROC van Twente en maak kennis met ons. Wij zijn benieuwd wat we elkaar te bieden hebben! Je kunt natuurlijk ook vooraf al je sollicitatie mailen naar Jeroen Stegehuis: jeroen@stegehuisinfra.nl. Tot dan!
 
De open dagen zijn op:
Vrijdag 25 januari van 15.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 26 januari van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Gieterij 200 Hengelo