Kom naar de Infra Relatiedagen en ontdek welke nieuwe ideeën we hebben!

Kom naar de Infra Relatiedagen en ontdek welke nieuwe ideeën we hebben!
Stegehuis Infra laat op de Infra Relatiedagen op 5, 6 en 7 februari in de evenementenhal in Hardenberg graag zien wat het in huis heeft.
 
Iedereen die werkt in de grond-, weg- en waterbouw, of geïnteresseerd is in dit vakgebied, is op deze dagen van harte uitgenodigd. Onze specialisten vertellen graag over de gestroomlijnde manier waarop wij projecten en processen managen voor onze klanten en hoe wij aankijken tegen duurzaamheid en circulariteit.
 
Nieuwe technieken en duurzaamheid
Stegehuis Infra is volop in ontwikkeling en past vernieuwende methoden en technieken toe, waaronder technisch 3D ontwerp, CIM en BIM, 3D machinebesturing en fotorealistische visualisaties. Ook werken we aan een duurzame openbare ruimte volgens de Breeam Gebied-methodiek. BREEAM is een wereldwijd erkende beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestaties van gebouwen en gebieden te bepalen. Op onze stand besteden we daar volop aandacht aan.
Ook laten we graag aan je zien wat onze 3D experts kunnen en waarom bij ons 3D de basis is voor al onze ontwerpen. Of je nu aannemer bent, voor de overheid werkt of als technisch talent op zoek bent naar een inspirerende werkplek, we komen graag met je in gesprek!
 
Vacatures!
Ben jij op zoek naar een interessante stage of uitdagende baan? Kom naar onze stand op de Infra Relatiedagen en maak kennis met ons. Wij zijn benieuwd wat we elkaar te bieden hebben! Je kunt natuurlijk ook vooraf al je sollicitatie mailen naar Jeroen Stegehuis: jeroen@stegehuisinfra.nl. Tot dan!
 
De Infra Relatiedagen zijn op:
Datum: 5, 6 en 7 februari 2019
Tijdstip: 13.00 – 21.00 uur
Locatie: Evenementenhal Hardenberg
Hal: Hal 2, standnummer 217