Het Stegehuis Infra-team van 2019

Het Stegehuis Infra-team van 2019
Ons team is de afgelopen maanden versterkt met een paar geweldige nieuwe collega’s! We heten deze dynamische en hardwerkende technische experts van harte welkom. Jullie zijn een mooie aanvulling op ons team.
 
Ons team is uitgebreid met de volgende specialisten:
  • Rob Lammerink begeleidt als projectleider civieltechnische vraagstukken van opdrachtgevers als overheid en aannemer.
  • Marno Nijkamp en René Schakelaar werken aan uitdagende oplossingen voor onze klanten in de functie van (3D) ontwerper en projectcoördinator.
  • Jeroen Neumann maakt ons team compleet en buigt zich over (3D) ontwerpen. Ook adviseert hij over duurzaamheidsoplossingen in de openbare ruimte.
 
Net als de rest van onze medewerkers zetten zij op enthousiaste en gedreven wijze in voor onze klanten. Daarbij doen ze net dat stapje extra en komen ze met vernieuwende ideeën. Bekijk ons voltallige team of kom langs om kennis met ons te maken.
 
Stageplekken beschikbaar
In de tweede week van februari komt een nieuwe stagiair kennis opdoen bij Stegehuis. Daarnaast zijn altijd op zoek naar gemotiveerde stagiaires en nieuwe medewerkers. Lijkt het je wat om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar jeroen@stegehuisinfra.nl.
 
Wie weet hebben we een goede match!