Jeffrey: onze nieuwe 3D-ontwerper!

Jeffrey: onze nieuwe 3D-ontwerper!
Jeffrey Hulsbeek is ons team als 3D-ontwerper/projectcoördinator komen versterken! Hij gaat werken aan uitdagende oplossingen voor onze klanten. Jeffrey wordt ingezet op verschillende projecten en werkt deze van a tot z uit. In 2018 is hij afgestudeerd bij Saxion, richting civiele techniek. Vervolgens heeft hij ervaring opgedaan in de uitvoering en werkvoorbereiding. Super dat hij zijn civiele inzichten bij ons gaat inzetten!
 
3D-ontwerpen bij Stegehuis Infra
3D-ontwerpen is een specialisme binnen Stegehuis Infra en een belangrijke pijler van onze dienstverlening. We realiseren technische 3D-modellen voor uitvoeringsontwerpen, machinebesturing, freesplannen en 3D-visualisaties en zorgen hierdoor voor een duurzame invulling voor onze klanten.
 
3D-ontwerp bij het Stationsplein in Zwolle
Een mooi voorbeeld waar 3D-ontwerp ingezet wordt, is het stationsplein in Zwolle. Bij dit project wordt door middel van een BIM-model gekeken hoe innovaties en duurzame oplossingen in het ontwerp van het plein passen. Daar waar een probleem ontstaat, denken wij mee in een alternatieve oplossingen of in een aanpassing aan ondergrondse en bovengrondse oplossingen om te komen tot een integraal sluitend 3D-model. Dit is een bijzonder mooie manier om de invulling van het stationsgebied naar een hoger niveau te tillen!