Nieuws & Ontwikkelingen

Nieuws & Ontwikkelingen

Greenbase

Sinds een aantal maanden zijn wij bezig met het ontwikkelen van het duurzaamste bedrijventerrein van Twente. Een goed voorbeeld voor hoe wij inzetbaar zijn als Stegehuis Infra.
Net als de gemeente Haaksbergen hebben wij grote ambities en leggen wij de lat hoog voor onszelf. Naast het leiden van het bouwteam voor de gebiedsontwikkeling van bedrijventerrein Stepelerveld, neemt Jeroen Neumann (Greenbase gebied) het voortouw in het BREEAM-NL certificeringsproces. Om te mogen certificeren heeft hij de BREEAM-NL Expert training succesvol afgerond en is na een welverdiende vakantie weer volop bezig met het ‘BREEAM-NL Gebied’ certificaat voor Stepelerveld.


Nieuwe Stagiair

Met ontwikkelingen zoals Greenbase blijven wij onszelf vernieuwen. Naast groeien als bedrijf vinden wij persoonlijke groei minstens zo belangrijk en daar bieden wij bij Stegehuis Infra volop ruimte voor. Deze week verwelkomen wij onze nieuwe stagiair Jurre Nieuwhuis. Hij komt zo’n 10 weken stagelopen voor zijn opleiding Bouw & Infra. Wij zijn erg benieuwd wat wij van elkaar kunnen leren!

Ben jij opzoek naar een stageplek of afstudeerplek neem dan contact met ons op.
 

F35 Almelo

Deze week zijn wij gestart met het ontwerpen van de F35 bij Almelo. Een mooi project dat wij in opdracht van Strukton mogen oppakken. Onze rol als Stegehuis Infra is het zorgen voor een integraal ontwerp dat naadloos aansluit op bestaande tracés. Met de realisatie van dit tracé is de fietssnelweg F35 weer een stukje dichterbij de beoogde lengte van in totaal 62 kilometer.

N737 2e fase

Voor de bouwvak is Fase 1 van de Innovatieroute N737 afgerond. De volgende fase is het uitvoeren van fase 2: kruising Oldenzaalsestraat – Hasselerbaan en het kruispunt ‘Frans op de Bult’. Over enkele weken zal er gestart worden met de werkzaamheden die tot begin oktober zullen duren.
 

Stationsplein Zwolle

Zowel grote als kleine projecten krijgen bij ons de volle aandacht. Langdurige projecten zoals het herinrichten van het Stationsplein Zwolle en de aanleg van de Innovatieroute N737 zorgen voor veel continuïteit en nieuwe ervaring op het gebied van (3D) ontwerp. Door de kennis en ervaring, die onze collega’s bij Stegehuis Infra hebben opgebouwd, kunnen wij altijd die stap extra zetten waardoor een ontwerp nog beter wordt.
Het Stationsplein in Zwolle is ook in de zomerperiode volop in ontwikkeling. Niet alleen buiten in de uitvoering wordt hard gewerkt, maar ook achter de schermen zijn wij nog volop bezig. Een prestigieus project dat vraagt om een kwalitatief hoogwaardig ontwerp.

Ben jij op zoek naar net die extra input in een ontwerpvraagstuk of ben je benieuwd naar de voordelen van 3D ontwerp, neem dan contact met ons op.