Over ons

Alles wat je moet weten over Stegehuis Infra
Over ons

In januari 2013 is Jeroen Stegehuis gestart met zijn eigen advies- en ontwerpbureau op het gebied van civiele techniek: Stegehuis Infra. Met jarenlange ervaring op zak, was de stap om een eigen bureau op te richten logisch.

Inmiddels is het team uitgebreid met jonge, enthousiaste en gedreven collega’s met de juiste ervaring. Tezamen hebben wij alle facetten huis om u creatieve totaaloplossingen te bieden vanuit ons kantoor in Oldenzaal.

“Ons uitgangspunt: wij zijn uw investering meer dan waard

Verwacht van ons onderscheidend werk en een no-nonsens instelling. Wanneer wij een opdracht aannemen, gaan we er voor en leveren we een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan de eisen, maar vooral aan uw wensen. Meedenken èn out of the box denken, zo verdienen wij uw geld voor u terug!

Maak een afspraak

Flexibel, creatief en resultaatgericht:

dat is wat wij u bieden maak een afspraak

Samenwerken betekent korte lijnen

Wij zijn direct en persoonlijk bereikbaar. Dat werkt wel zo efficiënt.
Stegehuis Infra is op zoek naar een EMVI-schrijver

Stegehuis Infra is op zoek naar een EMVI-schrijver

De civieltechnische wereld is een dynamische wereld waarin wij ons graag begeven. Elke dag is anders bij ons. Het doel van onze EMVI-schrijver is het opstellen van en het meedenken aan een onderscheidend aanbestedingsplan. Dit doe je in een dynamisch team en zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige EMVI-schrijver met civieltechnische kennis.

Stegehuis Infra is op zoek naar Stagiaires

Stegehuis Infra is op zoek naar Stagiaires

Wij als Stegehuis infra willen graag ons team versterken met een stagiair. Heb jij interesse in de civiele techniek? Ben jij graag bezig met het zoeken van duurzame oplossingen? Ligt jouw ambitie op het vlak van procesmanagement en/of houd jij je graag bezig met (3D)-ontwerpen? Dan kan een (GWW) stage bij Stegehuis Infra iets voor jou zijn.

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

In geval van nood kunt u ons altijd bellen op:
+31(0)541 - 769 057