Over ons

Alles wat je moet weten over Stegehuis Infra
Over ons

In januari 2013 is Jeroen Stegehuis gestart met zijn eigen advies- en ontwerpbureau op het gebied van civiele techniek: Stegehuis Infra. Met jarenlange ervaring op zak, was de stap om een eigen bureau op te richten logisch.

Inmiddels is het team uitgebreid met jonge, enthousiaste en gedreven collega’s met de juiste ervaring. Tezamen hebben wij alle facetten huis om u creatieve totaaloplossingen te bieden vanuit ons kantoor in Oldenzaal.

“Ons uitgangspunt: wij zijn uw investering meer dan waard

Verwacht van ons onderscheidend werk en een no-nonsens instelling. Wanneer wij een opdracht aannemen, gaan we er voor en leveren we een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan de eisen, maar vooral aan uw wensen. Meedenken èn out of the box denken, zo verdienen wij uw geld voor u terug!

Maak een afspraak

Flexibel, creatief en resultaatgericht:

dat is wat wij u bieden maak een afspraak

Samenwerken betekent korte lijnen

Wij zijn direct en persoonlijk bereikbaar. Dat werkt wel zo efficiënt.
Word jij onze nieuwe 3D Ontwerper/Projectcoördinator?

Word jij onze nieuwe 3D Ontwerper/Projectcoördinator?

De civieltechnische wereld is een dynamische wereld waarin wij ons graag begeven. Elke dag is anders bij ons. Onze opdrachtgevers zijn heel divers; wij werken zowel voor overheden als bedrijven uit de private sector. Als 3D-Ontwerper/projectcoördinator werk je zelfstandig ontwerpen uit en/of maak je onderdeel uit van een projectteam dat zich bezighoudt met integrale civieltechnische ontwerpen. In dit dynamische team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige 3D-ontwerper met coördinatie skills.

Word jij onze nieuwe Adviseur Duurzaamheid?

Word jij onze nieuwe Adviseur Duurzaamheid?

Als Adviseur Duurzaamheid ben jij (mede-) verantwoordelijk voor de duurzame invulling van bedrijventerreinen, woonwijken en civiele projecten in de breedste zin van het woord. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: wij werken voor zowel overheden als bedrijven uit de private sector. Wij zijn van initiatie tot oplevering betrokken bij ontwikkelingen en begeleiden hier onze opdrachtgevers in duurzaamheidsvraagstukken op elk niveau. Onze opdrachten zijn voornamelijk gericht op het toekomstbestendig (her-) inrichten van de openbare ruimte.

Openingstijden

Maandag 08:00 tot 18:00
Dinsdag 08:00 tot 18:00
Woensdag 08:00 tot 18:00
Donderdag 08:00 tot 18:00
Vrijdag 08:00 tot 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

In geval van nood kunt u ons altijd bellen op:
+31(0)541 - 769 057