Reconstructie Zuivelstraat

Reconstructie Zuivelstraat
Dit project is voor ons een thuiswedstrijd! Voor de Gemeente Oldenzaal mogen wij het ontwerp en de aanbesteding verzorgen voor de reconstructie van de Zuivelstraat. Een project dat vraagt om een klimaat robuust ontwerp.

3D Ontwerp
Wij ontwerpen ook dit project volledig in 3D en doen op basis van dit ontwerp een raakvlakkenanalyse. Belangrijkste onderdelen van het project zijn dat het gemengde riool wordt vervangen door een gescheiden systeem en dat de asfalt verharding vervangen wordt door bestrating.

Participatie en COVID-19
Wat het voor ons extra interessant maakt is de mate van participatie door de bewoners van de Zuivelstraat. Want hoewel de maatregelen omtrent het COVID-19 virus geen fysieke bijeenkomst toelaten, konden bewoners wel hun mening geven over het ontwerp. Dit hebben wij gedaan door de ontwerpschetsen te publiceren en een online-enquête te houden. Dit project zal uitgevoerd worden door de Timmerhuis Groep.
Stegehuis Infra gaat samen met de Gemeente Oldenzaal en de Timmerhuis Groep in kaart brengen op welke wijze 3D voordeel heeft in de uitvoeringsfase.